Διαδικασία επιλογής χώρου μετεγκατάστασης της Ακρινής - Διαδικασία αξιολόγησης των προτεινόμενων περιοχών

Αυτοψία στις τέσσερις περιοχές που προτάθηκαν για τη μετεγκατάσταση του οικισμού Ακρινής πραγματοποίησαν οι κάτοικοι με ειδικό κλιμάκιο του Δήμου και της ΑΝΚΟ. Συγκεκριμένα, επισκέφτηκαν τις:
Α. Περιοχή Αγ. Ελευθερίου πλησίον του Δρεπάνου
Β. Περιοχή μεταξύ Οινόης και Πτελέας
Γ. Περιοχή πλησίον της ΖΕΠ – Αργίλου
Δ. Περιοχή Καραγιαννίων

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του WESTTVNEWS που ακολουθεί ακούγονται δηλώσεις κατά σειρά των : Δημήτρης Μαυροματίδης, Εντεταλμένος σύμβουλος Δήμου για θέματα μετεγκαταστάσεων, Γιώργος Αμανατίδης, Διευθυντής ΑΝΚΟ και Νίκος Θεοδωρίδης, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.



Σημειώνεται ότι η παραπάνω διαδικασία αποφασίστηκε στη γενική συνέλευση των κατοίκων της Ακρινής για το θέμα της μετεγκατάστασης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012. Στην συνέλευση έγινε παρουσίαση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων των παραπάνω προτεινόμενων χώρων προτεινόμενων χώρων μετεγκατάστασης [παρακάτω φωτογραφία της γενικής συνέλευσης]:


Σημειώνεται ότι η τελική επιλογή των χώρων θα γίνει με ψηφοφορία των κατοίκων μεταξύ των τελικώς διαθέσιμων χώρων στους οποίους δύναται να πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση της Ακρινής.

Με πληροφορίες από το www.westtvnews.gr...