Ενημερωτική εκδήλωση ανάρτησης για την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών και τη Διαδικασία Υποβολής Αντιρρήσεων από το ΤΕΕ & ΓΕΩΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας, συνδιοργανώνουν επιμορφωτική εκδήλωση για ενημέρωση των συναδέλφων και όσων εμπλέκονται/ενδιαφέρονται για το θέμα της ανάρτησης των Δασικών Χαρτών και τη Διαδικασία Υποβολής Αντιρρήσεων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ/ΤΔΜ, στην Κοζάνη (Μπουσίου & Εστίας 3), την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00.

κλικ για πλήρη ανάγνωση...

Δασικοί χάρτες: η οριστική λύση στο πρόβλημα που ανέδειξε το ΤΕΕ/τμ. Δυτικής Μακεδονίας από την Περιφέρεια και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση [το ιστορικό των παρεμβάσεων του ΤΕΕ]

Μετά από σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων που πραγματοποιήθηκε στις 03.02.2017 εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση [παρακάτω δίνονται και οι παρεμβάσεις του ΤΕΕ/τμ. Δυτικής Μακεδονίας που έθεσε το πρόβλημα]:

Δόθηκε οριστική λύση στο θέμα των δασικών χαρτών

"Διευθετήθηκε οριστικά το ζήτημα που ανέκυψε με το συντονισμό μεταξύ των εμπλεκόμενων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Πολιτικής Γης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Διεύθυνσης Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας, μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια, το μεσημέρι της Παρασκευής, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη και του εκτελούντα χρέη γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Β. Μιχελάκη.

κλικ για πλήρη ανάγνωση...

Η παρέμβαση του ΤΕΕ/τμ. Δυτικής Μακεδονίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τους δασικους χάρτες [video]

Η παρέμβαση του ΤΕΕ/τμ. Δυτικής Μακεδονίας ως προ ημερησίας διάταξης θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 31.01.2017, μετά από αίτημα του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γ. Κωτσίδη.
Συμεριλαμβάνεται όλη το απόσπασμα της συζήτησης για το θέμα [μεταξύ των οποίων και η παρέμβαση και του αρμόδιου στελέχους της Περιφέρειας κ. Ν. Βουχάρα]:

κλικ για πλήρη ανάγνωση...