Μήνυμα συμμετοχής για τις εκλογές του ΤΕΕ την προσεχή Κυριακή 25.04.10

Συνάδελφοι,

Την προσεχή Κυριακή 25 Απριλίου 2010 οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί ψηφίζουμε για να επιλέξουμε τους συναδέλφους που θα μας εκπροσωπήσουν στα όργανα του ΤΕΕ.
Η καθολική συμμετοχή όλων μας αποτελεί πράξη ευθύνης γιατί στη σημερινή δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας, το ΤΕΕ πρέπει να συνεισφέρει πολύπλευρα και ουσιαστικά στην ανάπτυξη και στην πρόοδο της, όπως επιβάλλει άλλωστε ο θεσμικός του ρόλος.

Επιλογή μας ήταν η ευρύτερη δυνατή ανανέωση του ψηφοδελτίου της ΠΑΣΚ Διπλωματούχων Μηχανικών – Συνεργαζόμενοι για τις προσεχείς εκλογές. Ενός ψηφοδελτίου που συνδυάζει εμπειρία, γνώση, αντιπροσωπευτικότητα, διάθεση για προσφορά. Η επόμενη μέρα για μας απαιτεί συνεργασίες, ομόνοια, δυνατότητα υποκίνησης - ενεργοποίησης του συνόλου των διπλωματούχων μηχανικών. Διότι αντίπαλος μας είναι μόνο τα προβλήματα των διπλ. μηχανικών και της κοινωνίας. Και για να τα αντιμετωπίσουμε χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας με καθαρές σχέσεις, χωρίς «εξαρτήσεις» ή «παραταξιακές ταμπέλες».

Συνάδελφοι,

σας καλούμε να στηρίξετε την ΠΑΣΚ Διπλωματούχων Μηχανικών – Συνεργαζόμενοι ώστε να μας δώσετε την δυνατότητα να εκλεγούμε, την εντολή να χτίσουμε μαζί το ΤΕΕ/ΤΔΜ όλων των μηχανικών. Που θα είναι παρεμβατικό με τεκμηριωμένη άποψη, μπροστά από τις μεγάλες επιλογές της Περιφέρειας μας, δίπλα σε όλους τους συναδέλφους, κοντά στους νέους ανθρώπους.

Για την ΠΑΣΚ Διπλωματούχων Μηχανικών – Συνεργαζόμενοι ΤΕΕ/ΤΔΜ
Δημήτρης Μαυροματίδης
Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Επικεφαλής ψηφοδελτίου

Σημείωση: Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα του συνδυασμού στο pasksyn.blogspot.com