Ευχαριστήριο Δυναμικού ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας για το εκλογικό αποτέλεσμα των εκλογών του ΤΕΕ

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν στις κάλπες σε ποσοστό του 60 % των εγγεγραμμένων στη Δυτική Μακεδονία εκφράζοντας τη βούληση για την εκπροσώπησή τους στα όργανα του ΤΕΕ/Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας στην πολύ δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Ποσοστό το οποίο είναι κατά πολύ μεγαλύτερο του μέσου όρου προσέλευσης σε επίπεδο χώρας (~33%).

Το ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΕΕ με καθαρότητα, αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια και με προγραμματικό λόγο που αρμόζει σε μηχανικούς κατάφερε να επικοινωνήσει με όλους τους συναδέλφους σε μια περίοδο όπου οι όποιες απόπειρες υποβάθμισης του ΤΕΕ και του Περιφερειακού μας Τμήματος  απομονώθηκαν από τους ίδιους τους συναδέλφους.

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε και τους υποψηφίους συναδέλφους των άλλων συνδυασμών, που με τη στάση και το ήθος τους κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, τίμησαν τον θεσμό που καλούμαστε όλοι μας δια της συμμετοχής μας να υπηρετήσουμε. Ως ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΕΕ, αναγνωρίζουμε και συναισθανόμαστε τις αυξημένες ευθύνες που απορρέουν από την εμπιστοσύνη που μας δόθηκε από το 55,44% των συναδέλφων, ποσοστό αυξημένο κατά 13,5% περίπου σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική διαδικασία,  τους οποίους και θερμά ευχαριστούμε.

Καλούμε ταυτόχρονα όλους τους συναδέλφους να αγκαλιάσουν το ΤΕΕ/ΤΔΜ πιο ενεργά, πιο δυναμικά, με τις ανοικτές διαδικασίες που ήδη εφαρμόζει. Καλούμε επίσης όλους τους συνδυασμούς να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια διότι ενωμένοι οφείλουμε να παλέψουμε για τα προβλήματά του κλάδου και να στηρίξουμε την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας, όπως ο θεσμικός μας ρόλος ως επιστημονικού φορέα και τεχνικού συμβούλου της Πολιτείας επιβάλει.

Δημήτρης Μαυροματίδης
Επικεφαλής Συνδυασμού Δυναμικό ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας