Παρέμβαση του ΤΕΕ/τμ. Δυτικής Μακεδονίας στον Ευρωπαίο Επίτροπο Johannes Hahn

Το ΤΕΕ/τμ. Δυτικής Μακεδονίας προέβη σε παρέμβαση προς τον Ευρωπαίο Επίτροπο  Περιφερειακής Πολιτικής Γιοχάνες Χαν κατά την επίσκεψη του στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την Παρασκευή 24.10.2014 όπου πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Ο Ρόλος των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων για την μετάβαση σε μια οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και αειφόρου ανάπτυξης – Η Δυτική Μακεδονία κατά την προγραμματική περίοδο 2014-2020». Πέραν της προφορικής παρέμβασης, κατατέθηκε στον Επίτροπο και αναλυτικό υπόμνημα των αντίστοιχων θέσεων του ΤΕΕ/τμ. Δυτικής Μακεδονίας. 

Κατά την σύντομη τοποθέτησή του ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/τμ. Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρης Μαυροματίδης επισήμανε αναφορικά με το θέμα της εισήγησης του Επιτρόπου:

κλικ για πλήρη ανάγνωση...

Συνάντηση εργασίας για τα θέματα του Πανεπιστημίου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Η δέσμευση για συμμετοχικές διαδικασίες στη λήψη κρίσιμων αποφάσεων προϋποθέτει τη διαβούλευση ως στοιχείο συνεχούς βελτίωσης. Στο πλαίσιο αυτό, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη και σε συνέχεια των απόψεων που διατύπωσε ο Κοινοτικός Επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική, πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Παρασκευή 24-10-2014.

κλικ για πλήρη ανάγνωση...