Τοποθέτηση μου στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής για τη ΔΕΗ [video και τοποθέτηση]

Το παρακάτω video είναι από την τοποθέτηση μου ως Προέδρου του ΤΕΕ/τμ. Δυτικής Μακεδονίας στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής [23.04.18] για το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το νομοσχέδιο «Διαρθρωτικά μέτρα για την πρόσβαση στο λιγνίτη & το περαιτέρω άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρισμού» όπου ακούστηκαν οι απόψεις των φορέων της Δυτικής Μακεδονίας και της Αρκαδίας [περιλαμβάνεται video και έγγραφη τοποθέτηση]:

κλικ για πλήρη ανάγνωση...

«H ανάπτυξη ικανοτήτων για τους επιχειρηματίες» το θέμα του 3ου Διεθνούς Θεματικού Εργαστηρίου, που υλοποιήθηκε στην Κοζάνη

Συνέντευξη στα πλαίσια του 3ου Διεθνούς Θεματικού Εργαστηρίου με θέμα «H ανάπτυξη ικανοτήτων για τους επιχειρηματίες», που υλοποιήθηκε στην Κοζάνη στα πλαίσια του έγρου REBORN του Interreg Europe 2014-2020 που συμμετέχει το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης για λογαριασμό της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Το έργο καλείται να στηρίξει τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες που βρίσκονται σε διαδικασία πτώχευσης ή αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες που οδηγούν σε διακοπή της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

κλικ για πλήρη ανάγνωση...

Ας...

ας αισθανθούμε...
ας νιώσουμε ..
ας ομορφύνουμε τη ζωή μας και των ανθρώπων μας...
ας κλείσουμε τα μάτια και ας ονειρευτούμε...
ας κατακλύσουμε με αγάπη και κατανόηση το περιβάλλον μας...
ας δώσουμε ουσία και περιεχόμενο στο λογο μας...
ας προσφέρουμε χωρίς να πάρουμε...
ας πούμε Καλή Ανάσταση με περιεχόμενο ...
ΔΙΟΤΙ τότε το "ας" θα γίνει πράξη και ο κόσμος μας, με τα δικά μας "σύνορα", μεσα από τα δικά μας "ματια", θα γίνει καλύτερος... και η "Ανάσταση" θα πραγματωθεί...

Δημήτρης

κλικ για πλήρη ανάγνωση...

Τοποθέτηση για τα θέματα της ΔΕΗ [Νέα μελέτη ΤΕΕ για τη συνεισφορά του λιγνίτη, φωτοβολταϊκό 200ΜW, ανάληψη περιβαλλοντικής ευθύνης] (video)

Τοποθέτηση μεταξύ άλλων για ανάγκη  κινητοποίησης όλων των φορέων αναφορικά με τις επικείμενες εξελίξεις στη ΔΕΗ δεδομένου ότι η συνεισφορά της λιγνιτικής δραστηριότητας στο ΑΕΠ της Δυτικής Μακεδονίας είναι πολύ μεγάλη σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσίευσε το ΤΕΕ. Αναλυτικότερα έγινε αναφορά για τα παρακάτω θέματα:

κλικ για πλήρη ανάγνωση...