Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Διερεύνηση της δυνατότητας υλοποίησης τηλεθέρμανσης με βιομάζα στην πόλη των Γρεβενών»

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας -Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, ο Δήμος Γρεβενών και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας (TEE/ΤΔΜ), σας καλούν στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Διερεύνηση της δυνατότητας υλοποίησης τηλεθέρμανσης με βιομάζα στην πόλη των Γρεβενών» στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 στις 18:00μ.μ.

Η ομάδα εργασίας του ΤΕΕ/Τμήματος Δυτικής  Μακεδονίας θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έρευνας, για τη δυνατότητα υλοποίησης της πρότασης.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

«Διερεύνηση δυνατότητας υλοποίησης τηλεθέρμανσης με βιομάζα
στην πόλη των Γρεβενών»

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
 (Πλατεία Ελευθερίας 1, Γρεβενά)

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, ώρα 18.00

18.00 Προσέλευση Έναρξη εκδήλωσης – συντονιστής κ. Ντώνας Ιωάννης, Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ Γρεβενών.

18.15  Χαιρετισμοί:
1) Βουλευτής Γρεβενών
2) Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών
3) Πρόεδρος ΤΕΕ/ΤΔΜ
4) Δήμαρχος Γρεβενών
5) Δήμαρχος Δεσκάτης 

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Ομάδας Εργασίας του ΤΕΕ/ΤΔΜ: Χρήση της τοπικής βιομάζας για την τηλεθέρμανση της πόλης των Γρεβενών
18.30 Είδη, διαθεσιμότητα, ποσότητα, συλλογή, μεταφορά και κόστος τοπικής βιομαζας ανά μονάδα ενέργειας στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών. (Ντάβος Νίκος, μέλος της Ομάδας Εργασίας του ΤΕΕ/ΤΔΜ).

18.45 Θερμικό φορτίο της πόλης των Γρεβενών, δίκτυο τηλεθέρμανσης. (Γιαγκόζογλου Ευθύμιος, μέλος της Ομάδας Εργασίας του ΤΕΕ/ΤΔΜ).

19.00  Προτεινόμενη τεχνολογία και τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος λεβήτων βιομάζας για την πόλη των Γρεβενών, (Ντούνας Αλέκος, μέλος της Ομάδας Εργασίας του ΤΕΕ/ΤΔΜ).

19.15 Προτεινόμενα σενάρια εφαρμογής, συμπεράσματα, προβληματισμοί. (Τσιαμήτρος Δημήτριος, μέλος της Ομάδας Εργασίας του ΤΕΕ/ΤΔΜ).

19.30 Ερωτήσεις – συζήτηση

20.00 Λήξη ημερίδας