Ευχαριστήριο και ενημέρωση για τις εκλογές του ΤΕΕ από το ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν στις κάλπες σε ποσοστό άνω του 55% των εγγεγραμμένων στη Δυτική Μακεδονία εκφράζοντας την βούληση τους για την εκπροσώπηση τους στα όργανα του ΤΕΕ στην πολύ δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Ποσοστό το οποίο είναι κατά πολύ μεγαλύτερο του μέσου όρου προσέλευσης σε επίπεδο χώρας (~30%).
Το ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΕΕ με καθαρότητα, αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια και με δημόσιο λόγο που αρμόζει σε μηχανικούς επικοινώνησε με όλους τους συναδέλφους σε μια περίοδο όπου οι όποιες απόπειρες υποβάθμισης του ΤΕΕ και του Περιφερειακού μας Τμήματος απομονώθηκαν από τους ίδιους τους συναδέλφους.

κλικ για πλήρη ανάγνωση...

Αποτελέσματα εκλογών για την Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα των εκλογών για την Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας:

ΣΥΝΟΛΟ
Ψήφοι
Ποστοστό
Εκπρόσωπος Συνδυασμού
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΕΕ
511
42,02%
Μαυροματίδης Δημήτριος
ΔΚΜ
269
22,12%
Κακάλης Αθανάσιος
ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
230
18,91%
Ντέλμας Κωνσταντίνος
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
164
13,49%
Συλλίρης Νικόλαος
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ
42
3,45%
Σιδηρόπουλος Δημήτριος




Σύνολο εγκύρων:
1216


κλικ για πλήρη ανάγνωση...

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας: Δυναμικά για το Περιφερειακό Τμήμα που μας αρμόζει…

Συνάδελφε, συναδέλφισσα,
Στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2013,  καλούμαστε να πάρουμε απόφαση για την εκπροσώπηση του κλάδου μας. Η αναγκαιότητα δημιουργίας με συναδελφικούς όρους ενός Δυναμικού Συνδυασμού μας ώθησε στην συγκρότηση ενός ανοικτού πολυσυμμετοχικού σχήματος για το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας:

κλικ για πλήρη ανάγνωση από το dynamikotee.gr...

κλικ για πλήρη ανάγνωση...

To debate για τις εκλογές του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας [West Channel 06.11.13]

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το debate που πραγματοποιήθηκε στο West Channel [8.11.13] με θέμα τις εκλογές του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας. Σημειώνεται ότι υλικό για τον συνδυασμό ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας μπορείτε να βρείτε στο www.dynamikotee.gr:

κλικ για πλήρη ανάγνωση...

Αρμοδιότητες του ΤΕΕ και των Περιφερειακών Τμημάτων του

Επειδή έχει δημιουργηθεί σε ορισμένους σύγχυση για τις αρμοδιότητες του κεντρικού ΤΕΕ και των Περιφερειακών Τμημάτων του ενόψει των επικείμενων εκλογών του ΤΕΕ ενημερώνουμε ότι στις 24 Νοεμβρίου γίνονται διπλές εκλογές: Για τα όργανα του (κεντρικού) ΤΕΕ  και για τα όργανα του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας σε ξεχωριστές κάλπες.
Είναι χρήσιμο οι συνάδελφοι μηχανικοί να γνωρίζουν το θεσμικό πλαίσιο του ΤΕΕ όπως ισχύει με τον Ν. 1486/1984 και αναφέρει ειδικά για τα Περιφερειακά Τμήματα:

κλικ για πλήρη ανάγνωση...