Ευχαριστήριο και ενημέρωση για τις εκλογές του ΤΕΕ από το ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν στις κάλπες σε ποσοστό άνω του 55% των εγγεγραμμένων στη Δυτική Μακεδονία εκφράζοντας την βούληση τους για την εκπροσώπηση τους στα όργανα του ΤΕΕ στην πολύ δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Ποσοστό το οποίο είναι κατά πολύ μεγαλύτερο του μέσου όρου προσέλευσης σε επίπεδο χώρας (~30%).
Το ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΕΕ με καθαρότητα, αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια και με δημόσιο λόγο που αρμόζει σε μηχανικούς επικοινώνησε με όλους τους συναδέλφους σε μια περίοδο όπου οι όποιες απόπειρες υποβάθμισης του ΤΕΕ και του Περιφερειακού μας Τμήματος απομονώθηκαν από τους ίδιους τους συναδέλφους.

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε και τους υποψηφίους συναδέλφους των άλλων συνδυασμών, που με την στάση και το ήθος τους κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, τίμησαν τον θεσμό που καλούμαστε όλοι μας δια της συμμετοχής μας να υπηρετήσουμε. Ως ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΕΕ, γνωρίζουμε τις αυξημένες ευθύνες που απορρέουν από την εμπιστοσύνη που μας δόθηκε από το 42% των συναδέλφων τους οποίους και ευχαριστούμε. Είμαστε αποφασισμένοι να μετουσιώσουμε αυτήν την εμπιστοσύνη σε πράξη καλώντας τους συναδέλφους σε συστράτευση με στόχο την υποστήριξη όλων των μηχανικών και τον αναβαθμισμένο ρόλο που το Περιφερειακό μας Τμήμα θα πρέπει να έχει στα τοπικά δρώμενα.

Ενημερωτικά:
5.       Ενημερώνουμε ότι ο χρόνος εκλογής των οργάνων δεν εξαρτάται από το Περιφερειακό μας Τμήμα αλλά από την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σε κεντρικό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση άμεσα θα ενημερώνουμε όλους τους συναδέλφους για όλες τις εξελίξεις.